Av. Mitran Mirel Gabriel

Membru al Baroului Bucuresti din anul 2007 avocat Mitran Mirel Gabriel a infiintat si conduce cabinetul de avocat din anul 2009. Avocat Mitran Mirel Gabriel a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu in anul 2006 si cursurile de master in Dreptul Afacerilor.

In perioada 2008 - 2009 si-a consolidat cunostintele si aptitudinile in cadrul Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor.

Domeniile majore de expertiza includ solutionarea litigiilor privind dreptul civil, insolventa, drept societar, litigii cu profesionistii, dreptul penal, contencios administrativ si fiscal.

Avocat Mitran Mirel Gabriel a fost implicat in numeroase actiuni in judecata oferind asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata si Ministerului Public in proiecte vaste si complexe pana la solutionarea problemelor cu care s-a confruntat.

Pe parcursul carierei sale avocat Mitran s-a implicat Pro Bono in solutionarea mai multor cauze penale si civile pentru clienti aflati in situatii speciale.

Av. Clara Dunel

Clara Dunel este avocat in Baroul Bucuresti din anul 2010 si licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Si-a continuat dezvoltarea profesionala prin participarea la cursurile din cadrul Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor absolvit in anul 2012.

Activitatea doamnei avocat Clara Dunel se desfasoara preponderent in litigii privind dreptul civil, litigii si dispute pe dreptul muncii, litigii si dispute cu profesionistii, litigii in materia contenciosului administrativ si fiscal, executare silita.

Doamna avocat Clara Dunel este implicata in activitatea de consultanta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata in domeniile care o recomanda.